TEDDY WIEGDEKENS MET NAAM

Bij Little Byba vindt u de allermooiste gepersonaliseerde teddy blanket. Deze teddy wieg dekentjes zijn te bestellen met en zonder naam. Alle dekens worden met zorg voor u gemaakt en met liefde ingepakt. De teddyblanket is in diverse kleuren te bestellen. De dekens kunnen goed gecombineerd worden met diverse producten, zoals de leaf speendoekjes en maandoekjes. De dekens bestaan worden gemaakt van mooie teddy en hydrofielstof en de naam wordt er met kwaliteit garen op geborduurd. De teddy wiegdekens zijn een feestje om zelf thuis te ontvangen maar zijn ook zeer geschikt als bijv. kraamcadeau.

Bestel bij ons jouw gepersonaliseerde babyspullen

Een teddy blanket met naam is natuurlijk een van dé baby musthaves van dit moment. Wij adviseren je graag bij het kiezen van een mooie kleurencombinatie. Voor meer informatie stuur je een e-mail naar info@littlebyba.nl

Speendoekje Leaf

Dit super leuke bladvormige speendoekje van hydrofiel- en teddystof is nu helemaal hip! Het doekje is heerlijk zacht en zorgt ervoor dat je het speentje een stuk minder snel kwijt raakt.

Badcape met naam

Voeg een van onze super zachte badcapes aan je bestelling toe. Te bestellen met- en zonder naam en zeer geschikt als kraamcadeau.