Verzenden en retourneren

Verzendkosten
De verzendkosten die bij verzendingen binnen Nederland bij iedere bestelling in rekening worden gebracht zijn afhankelijk van het formaat en het gewicht van de bestelling. Voor verzenden werken bij samen met POSTNL en DHL. Voor bestellingen boven €50 euro rekenen wij geen verzendkosten, houd er rekening mee dat wanneer de verzendkosten gratis zijn wij de goedkoopste manier van verzenden kiezen.

 

Leveringen

Little Byba streeft er naar om alle bestellingen binnen 1-5 werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden.
Little Byba is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook als gevolg van het overschrijden van de aangekondigde levertermijnen.
Little Byba betracht de grootste zorgvuldigheid bij het in ontvangst nemen van bestellingen en het verzenden van bestelde artikelen. Desondanks kan het voorkomen dat een bestelling niet of onvolledig wordt geleverd. U dient dit binnen 7 dagen na ontvangst van de artikelen te melden. De levering zal dan eventueel op kosten van Little Byba worden aangevuld of opnieuw worden gedaan.
Als artikelen een langere levertijd hebben of (tijdelijk) niet geleverd kunnen worden staat dit bij het product vermeld of zal u binnen 3 werkdagen via e-mail hiervan op de hoogte gesteld worden.
Little Byba is niet aansprakelijk voor vertragingen die worden veroorzaakt door post en pakketbezorgers.
Bij het plaatsen van uw bestelling dient u zelf zorg te dragen voor de vermelding van het juiste afleveradres. U wordt geacht deze gegevens bij iedere bestelling op juistheid te controleren en ze waar nodig aan te passen. Little Byba kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het bezorgen van de bestelling op een onjuist adres, wanneer dit het gevolg is van typefouten en/of het invullen van onjuiste gegevens door de klant.

 

Betalingsmogelijkheden
De overeenkomst tot koop en verkoop komt tot stand op het moment dat u het aanbod aanvaardt en u voldoet aan de daarbij gestelde voorwaarden. Zolang de ontvangst van deze aanvaarding niet per e-mail is bevestigd, kan de klant de overeenkomst ontbinden.
Het verschuldigde bedrag kan betaald worden via IDEAL. Little Byba accepteert IDEAL betalingen van Nederlandse banken.

 

Reclamatie & Retourneren
Little Byba doet er alles aan om u een perfect product te leveren. Wij raden u aan de geleverde artikelen onmiddellijk na ontvangst te inspecteren. Mochten de bestelde artikelen niet aan uw verwachtingen voldoen, dan dient u ons hier zo snel mogelijk per email van op de hoogte te stellen. Little Byba zal dan proberen eventuele problemen of klachten altijd in overleg met koper en op de best mogelijke manier op te lossen. De verzendkosten van de retourzending komen te allen tijde voor rekening van de koper. De kosten voor ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden in mindering gebracht op uw terugbetaling.
Het retour sturen van een product is voor risico van de koper.